10 Jun 2017

Hello semuanya!



Boleh tahan lama juga ecah tak post anything, kali terakhir  masa  awal sem haritu kahkah  Cun lah update awai sem dan  sekarang minggu exam. Cuma kali ni ecah tak tempek muka segedabak  la sebab  sis  tengah stress dengan final . 3 more papers to go yeah.

Speaking of final , dalam masa setahun akan  ada dua final , standard lah tu kan  dan untuk pengetahuan semua  hadirin hadirat  yang  dirahmati sekalian, next sem ecah  dah  FINAL YEAR!!!! Gelek  pinggang**

Sekejap je dah nak masuk third year, mulalah  rasa  tua  dan comel teehee tapi  tu lah tajuk FYP  tatahuan  hala  lagi. So far  ecah  dah  yakin  dengan pilihan hati  cumalah  tu kekadang  ecah  ada masalah  trust issue  dengan diri sendiri  smh -.-  mulalah overthinking  lepas  tu teriyak tepi  katil. InshaAllah i will do my best , semoga thesis  saya cemerlang  terbilang meletop wee wee boleh buat master teruih :') angan besar baq hang



p/s: doakan jodoh ecah cepat sampai jugak


2 comments:

  1. Jodoh dah ada depan mata kak, nak doakan apa lagi 🤔

    ReplyDelete
  2. huhu..lagu aisyah terngiang2 di radio

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~